Om oss

Familiebedrift

Delizia er en familiebedrift som startet med en isbar og kafe i Østervåg 41 i 2004. Vi har kapasitet til å produsere over 80 forskjellige is-smaker i vår egen fabrikk i Stavanger Øst. Av hensyn til allergikere og veganere som elsker iskrem lager vi de fleste av sortene i laktosefri og vegansk variant.

Hjemmelaget is

Vi produserer vår Delizia iskrem i småskala og produksjonen er halvautomatisk, det vil si at en del av produksjonen gjøres for hånd, f.eks. hakke sjokolade eller elte deig til cookies. Det er akkurat slik vi gjør det hjemme og det kjennes på smaken.

Ekte italiensk iskrem

Når vi startet med isproduksjon deltok vi på et kurs i Italia hvor vi lærte mye om is. Tilbake i Stavanger testet vi alt det vi har lært og tilpasset teknologien etter behov. Opp gjennom årene har vi samlet på de beste oppskriftene for å lage den mest velsmakende iskremen som finnes. Vi er alltid på jakt etter nye smaker, følger med på trender og tester ut det vi tror kundene våre kommer til å like. Sommeren 2022 lanserte vi Delizia sandwich-is med hjemmelagde cookies av egen produksjon – og den ble en stor suksess.

Naturlige ingredienser

I Delizia iskrem bruker vi kortreist melk fra vår bonde på Randaberg. Når melken kommer rett fra kua og ikke er homogenisert, blir den mer naturlig med et fløtelag på toppen. Dette gir en fyldig, rund og søt base for vår iskrem.

For å skape de forskjellige is-smakene bruker vi pastaene fra trygge og kjente leverandører fra Italia og Slovenia.

Nedbrytbare beger

Vi er miljøbevisst bedrift og pakker vår deilige Delizia iskrem i porsjonsbeger av kraftpapir som kastes i papiravfall. Våre kunder kan spise så mye is de vil med god samvittighet og vite at porsjonsbeger blir resirkulert etter bruk.

Utsalgssteder

Her kan du kjøpe hjemmelaget italienske Delizia iskrem:

Fløteis og vegansk – 450 ml

Fløteis og vegansk – 450 ml

Fløteis og vegansk – 450 ml

Vegansk – 450 ml

Vegansk – 450 ml

Fløteis og vegansk – 190ml

Torsdag og fredag kl.12-17 har vi utsalg av iskrem fra fabrikken på Storhaug!

Kontakt info

Torsdag og fredag kl.12-17 har vi utsalg av iskrem fra fabrikken på Storhaug